De zorgpremies van de verschillende zorgverzekeraars lopen nogal sterk uiteen in Nederland en u wilt natuurlijk wel een goedkope zorgverzekering afsluiten. Maar een goedkope zorgverzekering vinden kan een tijdrovend klusje zijn, daarom kunt u via onze website met de makkelijke zorgpremie module de goedkoopste zorgverzekering afsluiten. Bij het vergelijken van de zorgverzekeraars hebben wij niet alleen naar de zorgpremie gekeken maar ook naar de voorwaarden van alle zorgverzekeraars.

Laagste zorgpremie vinden

Ondanks dat wij het uitzoek werk voor u hebben gedaan, moet u nog wel naar uw persoonlijke situatie kijken als u besluit over te stappen naar een goedkopere zorgverzekeraar, maar via onze module is het simpel om de dekking van bepaalde soorten zorg aan of uit te zetten u betaalt zo nooit teveel voor zorg welke u toch niet denkt te gaan gebruiken. U kunt ervoor kiezen om het eigen risico te verhogen of de tandarts, fysiotherapie, kraamzorg, bril en lenzen en alternatieve geneeswijzen mee of juist niet mee te verzekeren, als u daarna een zorgverzekeraar heeft gevonden welke aan uw wensen voldoet dan kunt u het overzicht naar u of naar iemand anders laten mailen zo kunt u altijd nog eens rustig na lezen welke zorgverzekering het beste bij uw wensen aansluit.

Zorgverzekering online afsluiten

Als u uw zorgverzekering online afsluit dan bespaart u niet een heleboel geld maar u bespaart ook tijd. Een ander voordeel van het online afsluiten van een goedkopere zorgverzekering is dat u ook zelf alles kunt inzien en zo nodig aanpassen. Elk jaar wijzigt de inhoud van de basisverzekering en ook de premies van de zorgverzekeraars, het is dan ook verstandig om ieder jaar uw zorgverzekering te vergelijken zo weet u zeker dat u altijd de goedkoopste zorgverzekering af gesloten heeft.

Hoger eigen risico, lagere premie

Wat ook een manier is om een goedkopere zorgverzekering af te sluiten is om het eigen risico te verhogen waardoor de zorgpremie daalt. U moet dit natuurlijk niet doen als u weet dat u het volgend jaar veel zorgkosten gaat maken. Maar als u fit bent en in goede conditie en u verwacht geen zorgkosten te gaan maken dan is het zeker een optie om het eigen risico te verhogen waardoor de premie van de basisverzekering lager zal worden. Dus als u een goedkope zorgverzekering wilt afsluiten bedenk dan nu al of u volgend jaar zorgkosten gaat maken. De korting welke u krijgt op uw zorgpremie voor een hoger eigen risico verschilt per zorgverzekeraar.

Overstappen naar een goedkope zorgverzekering

Overstappen naar een goedkope zorgverzekering kan tot en met 31 januari, na 1 januari is het niet meer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekering, dus als u wilt overstappen neem dan even de tijd om via onze module de zorgverzekeringen te vergelijken zodat u weet dat u naar de juiste zorgverzekeraar overstapt.